Så var den då avklarad. En cirka 40 år lång karriär bakom katedern. Främst som fysiklärare. Det har varit goda år. Skulle välja samma jobb på nytt om det av någon märklig anledning skulle bli aktuellt. De sista arbetsmånaderna blev med snudd på dramatiska eftersom Covid-19 ställde till det. Distansundervisning! Det var en intressant erfarenhet, värd ett eget blogginlägg kanske. Nu gäller det att orientera sig i den nya tillvaron. Det ska säkert gå bra.

Måste berätta om en liten rolig observation:

Upp längs metrorulltrappan i Mattby åkte häromdagen en medborgare som antagligen besökt något lopptorg. Under armen bar han en gammal fin jordglob. Vid trappans slut träffade han en kompis, som glatt hälsade med: ”Nej men vad bra! Nu går du inte så lätt vilse!”.

He he. Kanske något att tänka på medan man är ovan med pensionärstillvaron.