Sitter och leker med datorn. I bakgrunden rullar Wien-filharmonikerna sin nyårsmusik. Är måttligt intresserad! Är inte stor beundrare av klanen Strauss, med något undantag. Radetzkymarschen får mig att skruva ned ljudet eller gå till ett annat rum. Dessutom har jag ofta förvånat mig över hur mansdominerad orkestern är. På senare år har några damer plockats in. Tidigare var det nästan bara harpan som ”bemannades” av en dam. (Kallas hon harpun månne?). Presidentens nyårstal var i alla fall intressant. Brukar inte bänka mig vid det heller, men i år gillade jag det lilla jag såg. När landsfadern kallar mordbrännare vid deras rätta namn, måste man ge tummen upp!

Tillbaka till datorn. Lekte lite med talet 2016. Resultatet ses nedan. Speciellt det där med basen 2 är lite roligt!

Nästa år upplever vi förresten ett primtalsår, om nu det har någon betydelse?

Skärmavbild 2016-01-01 kl. 14.03.06.png