Bloggaren har fyllt 60 och Helsingfors stad erbjöd en vistelse på Haiko spa. Tackar, tackar. Nu är vi alltså här! 

  
Vi inledde med bastu och simbassäng. På kvällen blev det lite mat på bistron och champagne i Bollybaren. Skönt att få skämma bort sig lite. Efter en god natts sömn blev det shopping i Borgå. Gamla stan är alltid värt ett besök.

Tillbaka i Haiko. Lite programnummer måste man ju fixa. Har provat på fotvård tidigare. Tänkte att nu tar vi andra ändan. Ansiktsvård för herrar blev det. Man måste för sjutton prova på olika saker här i livet. Fungerade det? Vi låter läsaren avgöra.

  
  
  
Skönt var der i alla fall. Stillsam musik och lite massage av ansikte, axlar och händer. Kunde tänka mig att göra om det. 

I kväll blir det middag på den finare krogen. Bollybaren en gång till förmodligen. Kanske lite nattklubb för att se världens gång. 

Roligt att fira med bästa kompisen och livskamraten!