Bloggaren reser med hustru, dotter och två dotterdöttrar. London är resans mål, som ett antal gånger förr.

Staden är spännande och det har sina fördelar att resa med barn. Man ser saker man inte i övrigt hade tänkt sig. I går tog vi det lugnt. Lite butik-hoppande och lunchande i Covent Garden. Sedan afternoon tea i Kensington Gardens orangeri. Rekommenderas!! Vi blev så mätta att det räckte med lite chips på kvällen.

Idag Victoria och Albertmuseets ”leksaksfilial (eg V&A Cildrens Museum) i östra delarna av staden, nära Bethnal Greens tubestation. Rekommenderas också för alla som reser med de yngre. Nu är alla damerna ute i Harry Potter-världen. Bloggaren kollar bokbutiker och strövar i parker. Skönt. Har inte känt solens värme på länge utomhus.

London är bra som vanligt.

IMG_0361

IMG_0352

IMG_0351

IMG_0343