Representanter för diverse församlingar i Vanda har klivit över nyhetströskeln. Man har deltagit i erotikmässan! Många förfasar sig, men inte bloggaren.

Har ingen personlig erfarenhet av mässan i fråga, men kan tänka mig att den möjligen ger en lite ensidig bild av viktiga saker, som relationer mellan människor. Där står mycket mer på spel, än bara sexualiteten. Om församlingens representanter kan hjälpa till med den biten, har de väl lyckats söka sig till rätt plats!

Överlag för det här med religiositet en massa käbbel med sig. Man ska älska sin nästa bla bla. Visst! Men gör då någonting konkret. Våga kämpa mot ondskan där man ser den, hjälp den som mår illa, gör mera än bara tycka och predika. Kyrkan vid erotikmässan är säkert ett steg i rät riktning.

Om jag minns det jag läst och hört rätt, var inte heller Jesus främmande för tanken att umgås med både den ena och den andra i den tidens samhälle!