Vi har alla någonting vi inte gillar. Inte bara kan med! Nu närmar sig en sådan historia. På fredag firas det halloween i skolan. Man förväntas spöka ut sig. Bokstavligen.

Missförstå mig inte. Man får gärna fira både det ena och det andra. Men bloggaren vill inte delta i maskeradbiten!! Har lika svårt för det här som för teater.

Varför? Jag vet inte riktigt. Kanske har det att göra med ungdomsminnen. I skolan tvingades vi gå på teater och sedan säga att man gillade föreställningen. Om man inte sade så, sjönk diverse vitsord. Bloggaren valde sänkta vitsord och har undvikit teater sedan dess. Så har vi det där med Svenska Teatern i Hfors och artikulering. Man spelat thheaater! Stor konst. Anser åtminstone skådespelaren. Ingen talar som de på scen, utom möjligen i några kvarter i Eira. Tacka vet jag film. Där kan man klippa bort den 80 % som inte fungerar.

Maskerad? Den som njuter av att klä ut sig till riddare eller harlekin, får gärna göra det. Men bloggare väljer en passiv roll och måtte fasen ta den som kommer och gnäller om saken.

Så det så!