Lyssnade igår på dotterns podcast via Arenan. Den går under namnet Eva och Pöll. Rekommenderas! De två som snackar, tar upp aktuella saker på ett vitsigt sätt, och en gammal datorbloggare lär sig nya saker. Podcasting är ju lite som att skriva en blogg. I stället för att knäppa in det man vill på tangentbordet, snackar man in sitt budskap i en mikrofon.

Nu var det dags för termen Bucketlist. Vet inte vad det heter på svenska. Det är alltså fråga om en önskelista på vad man skulle vilja vara med om innan man går ur tiden (märkligt uttryck förresten!)

Funderade smått på vad man kunde skriva in på listan för egen del. Kanske kräver fylleriet mera än några minuters fundering. Jag kom nämligen inte på så mycket. Flera saker som kunde skrivas in, har jag redan upplevt med äkta hälft och familj! Vi har haft mycket roligt i våra dagar.

Det känns lite främmande att planera så förbaskat. Är kanske mera en ”ta dagen som den kommer”-människa. Möjligen kunde bloggaren peta in ett par resmål? Skulle gärna besöka Japan och se tempel och trädgårdar. Vidare har Manaus i Brasilien alltid verkat som en intressant plats! Kanske går det att fixa. Vanligen reser vi inom Europa och möjligen USA.

Det var veckans podcast-skörd. Få se vad nästa vecka har att erbjuda!