Idag har vi en ledig dag i Brändö gymnasium. Den jobbades in med ett kvällsjippo, konsternas kväll, igår. Vi utnyttjar dagen och åker till Tallin – en grupp på massor av damer, bloggaren och en herreman till.

Sociala biten är viktig på en arbetsplats. På jobbet är man stressad och trött. Man ser inte alltid människan bakom kollegan. Inte blir man sedd själv heller. Bland annat därför kan en resa sitta väl i vardagen. Inga seminarier, inga föreläsningar, bara fri samvaro. Damerna ska tydligen besöka diverse skönhetssalonger. Inte för att de iofs skulle behöva det, men kanske är det skönt!

Bloggaren har inte varit i medeltidsstaden Tallinn på evigheter, trots att avståndet är bara ca 60 km! Nu ska det rättas till. Om vädret tillåter, blir det promenader på stadens gator, lite publunch, några besök i affärerna osv. På kvällen god mat, tror jag.

Ska återkomma!