Säkert finns det de som gör det, men tittarvanorna har ändrats. Hemma hos bloggaren ser vi sällan på någonting i direktsändning. Nyheterna möjligen! Eventuella TV-serier och filmer lagrar vi i digiboxen och kör när hinner. Dessutom finns det nätbaserade servicehelheter som gör det möjligt att titta på allt möjligt. Vissa program produceras bara för sådana webbtjänster.

Radion är lite annorlunda. Den kan avlyssnas i realtid, ävenom Podacsts och annat tränger på här med.

Det finns en TV-kanal som bloggaren retar upp sig på. Det är TV 3 (Finland). Där kör man vissa serier av ett möjligt intresse, men när det är idrott på gång, ja se då ändras programmet! Jäkla fotbollsmatcher, ishockeyturneringar, Formula-tävlingar och annat i samma stil. Varför ska idrotten köra andra intresseområden i sank?

Det är klart att idrotten har sin tittarskara, men en egen kanal för dem kunde vara på sin plats. En kommersiell TV-kanal som hela tiden ruckar på sitt program pga. idrott, måste förlora intresserade tittare på icke-idrottssidan. Sådant dravel måste ju ytterligare minska TV-mediets popularitet!