Lite svalare dag. Utmärkt för en promenad upp i bergen. Vi besökte den tropiska trädgården vid byn Monte. Fin sevärdhet. Tuff terräng för eventuella äldre turister eller den som har svårt att gå. Vi orkar ännu.

Våra vänner, de brittiska åldringarna har fått lite sol. Äkta hälften sa att de närmast påminner om ett gäng glada rädisor. Stämmer ganska bra. Våra vänner de tyska åldringarna håller sig tydligen mera i skuggan. Deras största problem ser ut att vara om frukosten tar slut. Det gör den nog inte!

Bloggaren med äkta hälft är inte långa och resliga människor. Här känner man sig riktigt lång. I folkvimlet ser man över huvudena på de flesta. Lokalinvånarna här på ön är små.

Måste ta reda på hur språkundervisningen här är upplagd. Man är språkkunnig på ön. Engelska, tyska och franska ser ut att funka bra. Ryska har vi inte hört i gatubilden överhuvudtaget. Ovanligt idag! Riksvenskar har vi inte heller stött på. Några landsmän och norrmän har man hört yttra sig.

Nu siesta och sedan kvällsvanding!

20130220-142101.jpg

20130220-142117.jpg