20130219-090803.jpg

I broshyren stod det attman måste vara 16 fyllda för att ha äran att vara gäst på hotellet Porto Santa Maria. Tryckfel tydligen! Det borde ha stått 65!

Det här är ett gamylhotell. Har inte riktigt vant mig ännu. Intressant upplevelse. Ena stunden känns det som väntrummet till de sälla(re) jaktmarkerna, nästa stund är de riktigt pigga, gamlingarna. Äkta hälften saknar nojsande barn och ungdom. Själv kan jag smått förstå behovet av olika rum för oss människor.

Jag ser ut över salen där gamlingarna semestrar och trivs. En tanke: de här kunde ha varit vid Woodstockfestivalen!!

Många av gamylerna är på bettet tekniskt sett. De flesta knäpper flitigt på små laptops och iPads. Det här borde de som skyller på teknikokunnighet pga. ålder över 40 få se! En äldre dam förklarade igår WiFi-teknik för sin bordskavaljer. Kunnigt och sakligt dessutom.

Tuffa tag!

År 1969