Idag vaknade bloggaren förväntansfull. HS skulle dimpa ner genom postluckan i nytt format. Det gjorde den! Fantastiskt! Jag är säker på att mitt läsande av bladet kommer att öka.

Den gamla broadsheet-versione var hopplös. På tok för stor för morgonkaffet. Den fick helt enkelt inte plats. Bloggaren märkte att bara artiklar och inslag på vissa fysiska ställen var möjliga att läsa. Resten måste man vika bort för att få plats.

Nu kan man läsa bladet utan att skaffa större bostad. Man kan släpa med den i bussen, läsa på jobbet osv. Prima!

I nyhetsmedia tas det här upp stort. Kritikerna har ett par fjantiga argument i stil med att blomsterförsäljare och fiskhandlare nu får svårt att packa in sina produkter. Äsch! Blomsterhandeln får hitta på nytt. Fiskhandeln! Jag har aldrig kunnat begripa att livsmedel tillåts packas in i tidningspapper!!! Vem fasen vet vad de tidningarna har kommit i kontakt med. Dåliga argument!

På längre sikt kunde vi övergå till andra format och spara papper. Det är ju ett otroligt slöseri att hugga ner mängder av skog för att använda den snabbt och lustigt så här. Nej, utvecklingen är på rätt väg.

Bra gjort HS!

20130108-095443.jpg