Bloggaren har också andra intressen än att skriva blogg. Läsa, lyssna på musik, gå på utställningar med äkta hälften och annat roligt.

Var på Amos Anderssons museum och såg på Fanny Churbergs konstverk häromdagen. Såg bland annat den här:
http://www.museot.fi/uploadkuvat/nayttelykuvat/churberg.jpg
Konstnären målade hellre träd än människor. Det stod så i utställningstexten! Ett har vi gemensamt, konstnären och bloggaren. Vi gillar träd!

I en liten stadslägenhet måste träden vara små. Därför har bloggaren gått in för bonsai-hobbyn. I mycket anspråkslös skala. En japansk eller kinesisk mästare skulle få hjärtsnörp om de såg de blygsamma försöken, men roligt är det. Träden kämpar på. En del klarar sig bra, andra är besvärligare.

20120929-204950.jpg

20120929-205014.jpg

På balkongen står några exemplar som ska få övervintra. På bilden en av favoriterna. En liten pärlrönn. Färgerna är rent otroliga! Ruska på egen balkong. Inte behöver man åka till Lappland inte! Nu ska vi ta emot vintern. Sedan blir det vår och dags att få balkongen grön igen! Blommor finns det också där på somrarna, men det är mera äkta hälftens område.