Kommunalvalet närmar sig och politikerna går på höga varv. Lyssnade häromkvällen på en debatt i TV. Imponerades av Carl Haglunds insats. Lugn och sansad. Goda argument! Det är nästan så att man får förtroende för SFP! De som gnäller över Haglunds ålder, får ta sig en ordentlig funderare.

Det är ofta svårt att utse sin egen kandidat. Få se hur det går nu!

Bloggaren känner sig hemma i Europa. Har ingen önskan att t.ex. emigrera till USA. Där ska man också välja. President alltså. Kandidat Romney har uttalat sig så, att de där ca 47 % av väljarna som stöder Obama, dem rår man inte på. De får vara för sig. Han tänker jobba för resten. Märkligt. En president borde väl jobba för hela sitt folk? De presidenter jag minns här hemma, har inte vänt sig mot de oliktänkande vad jag minns! Deras partitillhörighet har inte varit deras dominerande profil i ämbetet. Moget och bra så! Det hör ju till det vi kallar demokrati.

Just det! Problemet är väl i USA att Romney inte är demokrat! Man förvånar sig inte över politikerförakt när man läser och hör dylikt.

En sak är bättre i USA just nu. Det skulle vara enkelt att välja kandidat!