De frågorna är bekanta sedan länge tillbaka! Det är märkligt att man inte får trivas i en sommartyst stad! Alla larmande stugdiggare åker ut i geografin och lugnet råder!

Det är bra att folk trivs i sina stugor, plockar blåbär och är duktiga. Förbehåller mig dock rätten att trivas på egen balkong, med rinnande vatten, Akademiska bokhandeln och andra tecken på civilisation på hanterligt avstånd. Bloggaren skulle ändå inte drömma om att förvänta sig att andra personer måste tycka lika!

Ibland måste man ge sig ut en aning. Vi brukar då säga att Medelhavets stränder är vår stuga. Äkta hälften och jag försöker få någon vecka per år spenderad där. Både stranden och sevärdheter ligger nära. Någon stadssemester brukar också rymmas med i programmet. Dessutom! Jo! Vi är äkta finlandssvenskar! Så det så!