Hemma efter en utmärkt kväll på lyxkrogen. Både bloggaren och äkta hälften var ytterst nöjda.

Det roliga med en krog av det här slaget är att utnyttja personalens kunskap. Man beställer något gott, men sedan får sommelieren, vinkännare på snofsigt språk har jag för mig, säga sitt. Det var lyckat! Vi blev tipsade om vad som passade till vad. Killen hade inte utbildat sig i onödan precis. Helheten satt!

Samtidigt ska det sägas att vi inte behöver skämmas hemma i Finland heller. Mina tankar går till Bistro Sinne i Borgå, som skulle stå sig väl i en tävling med krogen i Edinburgh. Vilken var bättre? Omöjligt att besvara! Det är ungefär som att fråga om ens favoritfärg. Den finns inte! Allting sitter i ett sammanhang. Ibland det ena, ibland det andra. Grönt är vackert när man är ute i skogen, blått är fint vid havets strand, rött är vackert vid en solnedgång. Man måste bara förstå att njuta och det gjorde vi i kväll! Heja Castle Terrace och Edinburgh. Ljusa minnen!

Bloggaren har läst i media om att inlägg av det här slaget uppfattas negativt. Skryt om resor osv. Håller inte med. Kvällen kostade en del, men inte katastrofalt mycket. Bloggarens tanke är närmast att någon läsare kanske kan få en ide om vad man kan göra ute i världen. Läser själv med glädje om andras erfarenheter!!

Visst är det trevligt att resa, uppleva och se världen!