Dag 3 var solig och fin. Vi klarade av Royal Botanical Gardens och Maria Stuarts slott i stan. Besökte också Greyfriars Church, med hunden Bobby på listan över sevärdheter. Den hunden tillbringade 2 år med husse, som sedan dog. Hunden vaktade sedan hans grav i ytterligare 14 år. En urban legend? Nja, vet inte! Bloggaren väljer att tro på den här historian. Strövade under dagen en lång sträcka och åt slutligen italienskt.

Botaniska trädgårdar är ett måste för bloggaren avec. Vi brukar besöka dem då vi kan, både hemma och ute i världen. Ingenting lugnar ner så mycket. Edinburgs trädgårdar var otroligt fina. Mindre än t.ex Kew Gardens i London. Mycket välskötta och som helhet trevliga.

I morgon utlovas regn. Då blir det inomhusprogram. Edinburgh har sådant att erbjuda också.

20120731-212711.jpg