Nu ska jag inte gnälla! Jag ska skälla!

Husis kom inte idag. Hesari kom nog. Det här är nu sjätte gången på någon månad. Ringer man till utdelningscentralen, beklagar man sig på usel svenska. Sedan kommer tidningen någon gång under dagens lopp. I grannhusen får man tidningen!!

Vad beror det här på? Är utdelaren sannfinne?? Vägrar han ta en svenskspråkig blaska i sin tass?

Det är klart att saker och ting krånglar ibland, men nu räcker det här! Det som krånglar ska rättas till. Om så inte sker…

Just nu överväger bloggaren att slopa pappersversionen av Hbl! Man får ju läsa det väsentliga på webben i alla fall – och gratis!

I grund och botten finns det mycket konstigt i tidningsbranschen. i en vanlig tidning finns det sidor bloggaren aldrig läser! T.ex. idrottares bortförklaringar bläddrar jag gladeligen förbi. Varför betala för dessa sidor? Det skulle kanske vara på tiden att får tidningen i en ny form.

Ett förslag är att tidningen skulle ges ut i en digital form, med nyhetsrubriker + en liten förklarande text. Sedan skulle man betala en liten summa för varje artikel man läser! Tidningens redaktion skulle också vinna på detta. Man skulle se vad läsarna i verkligheten läser!!!

Den här idén väcker säkert många reaktioner, men på vilken punkt har jag fel?