Första dagen börjar nu gå mot kvällen. Tillsammans med 3 andra glada lärarkolleger flög jag över Atlanten. Det är alltid en prövning! Räcker länge att gör det och sedan de där amerikanska flygvärdinnorna?!? Jag har ett antal gånger flugit med American Airlines och effekten har varit densamma. Man får den bilden att damerna turjobbar, varannan vecka som flygvärdinna, varannan som fångvaktare. Sedan glömmer de vilken vecka som är på gång! Tacka vet jag Finnairs personal! Där fungerar artigheten i regel.

Nästa lilla problem var att komma genom den amerikanska passkontrollen. Kön bestod av hundratals personer. Det fanns en funktionär, modell saklig men grundlig! O fy sjutton!

Framme nu! På bilden glimtar Lake Michigan.

Nu ska vi se oss omkring i staden och småkonferera om ditt och datt. Den verkliga rumban i övermorgon. Vi ska gå igenom nya saker på räknarfronten och annat. CAS, Computer Algebra System, kommer säkert att spela en stor roll. Ska bli mycket intressant!

20120227-160048.jpg