Bloggaren försöker på morgonen hinna skumma igenom tidningar på två språk. Både Hbl och Helsingin Sanomat bläddras första gången igenom då. Gillar båda! Hesari har kanske lite större kapacitet och talar om nyheter t.ex. på vetenskapsfronten med en helt annan glöd än Hbl. Ändå kämpar vårt svenskspråkiga blad väl, och har enligt bloggarens åsikt blivit bättre de senaste åren! Kämpa på!

Det ”stora” problemet kvarstår. Hur katten kan en tidning ha ett format som Hesari? Tidningen är enorm! Full med irriterade annonsbilagor instuckna si som så. Annonserna blir jag så arg på, att jag undviker de affärer de talar för en tid framåt. Själva tidningen? Ja, den har bloggaren i allt större grad börjat läsa via IPad! Då ryms båda frugan och bloggaren vid kaffebordet samtidigt!

Tror att också Hbl skulle sitta bra i en läsplatteversion! Tänk så många träd man kunde spara utan dessa stora papperslakan! Papper behövs till mycket, men kan kanske delvis ersättas?

20120110-064127.jpg