Skönt med en liten julsemester! Man behöver inte tänka på alla de praktiska problemen på jobbet.

Häromdagen slog det bloggaren att han alltid jobbat på arbetsplatser där de flesta anställda är kvinnor. I ungdomen sålda jag leksaker på Stockmann. Många damer där! Sedan var det sjukhuset Mehiläinens laboratorier i Tölö. Vi var två herrar på avdelningen och 48 damer om jag minns rätt. Nu är det lärarrummet som gäller. Lite flera herrar där, men fortfarande majoritet av damer!

Spelar det någon roll? Nä! Måste välja skämten på arbetsplatsen med omsorg dock! Häromdagen läste jag en rolig historia i Hemmets veckotidning. Den gick ut på att det måste finnas kvinnliga hormoner i öl! När man fått några stop kan man varken köra bil eller låta bli att prata. Ha ha. Testade den på äkta hälften… Måttlig framgång! Jag ska inte dra den på jobbet tror jag!