Bloggaren ska inte klaga den här gången, utan skriva ner ett roligt julminne!

När dottern E gick i lågstadiet, hade hon som alla skolbarn än så länge, en julfest. Efter festen skulle det städas. Vad händer med granen undrade hon. Vaktmästaren (eller läraren – minns inte riktigt) sade att den kommer att slängas.

Kan inte jag få den? Det undrade dottern då. Det gick bra. Problemet var sedan att få hem den! Man måste åka buss! Ett par stycken till och med.

Våra busschaufförer brukar inte utmärka sig för någon större förståelse, men den här gången hade de tydligen julväxeln på de med. Hem kom flickan med granen. Hoppas bara hon släpade den mellan bussbänkarna med rotdelen före?!?

Det var en fin gran! Den var grön länge! Annat är det med vissa granar som kostat massor och tappar 14 % av sina barr, varje gång någon nyser inom 10 m radie! Ajjo. Jag skulle inte gnälla. Glöm det föregående!