Läste häromdagen i tidningen att skolor hör till de mest mögelskadade fastigheterna i vårt samhälle!

Hur kan det vara så? Är inte våra barn och ungdomar det viktigaste vi har?? Är det inte otroligt kortsynt att utsätta just dem för hälsorisker??

Är det så att den lagstadgade verksamheten bara går på och går på, utan att någon bryr sig om hälsofrågor?

Jag förstår bara inte det här! Har själv jobbat i ett skolhus med betydande problem med inomhusluften. I mitt eget fysikutrymme i gymnasiet, har kloakerna gjort sig påminda om sin existens i många år. Experter kommer och går, men ingen tar oss på allvar då vi klagar. Ingen beslutsfattare skulle finna sig i en dylik skitlukt på den egna arbetsplatsen. Annat är det med skolelever och såna där lärare. Dem behöver man tydligen inte satsa på.

Tråkigt att det ska vara så här.