I mitt senaste inlägg på detta forum, klagade jag en aning på cyklisterna i Hfors. Tydligen retar detta upp somliga som står över all kritik!

I en annan blogg kan man läs följande om mig och min person:

”Detta är ett typexempel när man pratar om att akta sej för ”gamla gubbar med hatt” som sitter bakom ratten.”

Låt mig göra en sak absolut klar. Mitt förra inslag skrev jag INTE som bilist! Detta skrevs av en FOTGÄNGARE! Det är på Hfors trottoarer jag anser mig leva farligt. Det är där jag nästan blivit nedcyklad. (Man kan väl för fasen inte bli ”nedcyklad” i en bil, eller hur?).

Man måste ju rätta till missförstånd. Nu är det gjort! Det fanns dessutom ett missförstånd till. Jag äger ingen hatt! Det där med gammal gubbe bjuder jag på. Varsågod spoling! Hoppas du cyklar bättre än du läser!