Sådär. Nu har bloggaren bott i Rödbergen i två veckors tid. Det var fint. Rolig miljö. Idag flyttade vi hem till Gamlas. Här trivs vi bra, trots att huset är ett stort dammigt byggprojekt.

Det intressanta är att gemensamma problem för folk samman. Grannar som aldrig hälsat på varandra tidigare, snackar nu glatt med varandra och jämför sina svårigheter pga rörremonten. Vi har flyttat till granntrappan, där remonten blivit klar. I början av november ska vi flytta hem på riktigt.

Arbetarna här i huset är också en intressant bekantskap. De ser ut som landsmän nästan allesamman, men de kommunicerar sinsemellan på engelska. Jag tror att många av dem kommer från de baltiska länderna och Ryssland. Några finländare finns också med. De har under hela remonten varit hyggliga och hjälpsamma med de praktiska problem som vi boende i huset har. Fint gäng!