Undertecknad känner sig som en allätare när det gäller musik. I praktiken har det stora musikintresset ändå två tyngdpunktsområden, 60-talets populärmusik och klassisk opera. Dansband? Nää!

Man ska tydligen aldrig vara för säker på saker och ting. Vi fick tag på ett par biljetter till Christer Sjögrens konsert i Ekenäs. Tillsammans med frugan åkte bloggaren iväg. Passade på att göra ett litet evenemang av det hela. Övernattade på Motel Marine och åt en god middag på restaurang Ada.

Konserten var riktigt trevlig. Vi dansade och var på gott humör. Musiken vi hörde hade vissa tydliga rötter i 60-talets gyllene period. Helt på sin plats. De personliga musikaliska vyerna breddades en hel del.

På bilden ser man äkta hälften. Meningen var att få månen med på bilden. Det lyckades för all del, men det ser på något sätt ut som om hon just fått en god idé av något slag.

Krogen Ada rekommenderas varmt. God mat och hjärtlig personal.

Motellet? Vi fick lova att hyra ett ”lite större rum”. Resten var upptagna. Rummet var enormt. Vi har säkert en mindre lägenhet hemma i Helsingfors. Det var antagligen en modifierad konferenslokal vi bunkrade i.